top of page

Welcome! Dobrodošli!

Updated: Oct 22, 2020


Aktualna epidemiološka situacija nastavlja predstavljati izazov i ove školske godine. Ove godine nešto smo iskusniji u radu u novim okolnostima. Naša stranica i ove će godine predstavljati centralno mjesto za online nastavu engleskog jezika nižih razreda OŠ Zrinskih Nuštar i dijela razreda PŠ Cerić.


Na ovim stranicama moći ćete pronaći materijale po razredima, od prvog do četvrtog razreda osnovne škole. Na naslovnici možete odabrati željeni razred i klikom na gumb ispod otići na stranice s materijalima za željeni datum i/ili temu.


Stranica je namijenjena roditeljima i učenicima OŠ Zrinskih Nuštar i njezinih područnih škola kojima predaje učiteljica Marinela Ivić. Nastojat ćemo se držati sadržaja koje učenici imaju u svojim tiskanim i digitalnim udžbenicima. Svi učenici dobili su uz svoje udžbenike i podatke o aktivaciji digitalnog udžbenika pa je potrebno iste aktivirati, ako već nisu, putem dobivenog koda i koristiti istodobno s tiskanim. U slučaju problema s digitalnim materijalima, pitanja u vezi istih, molimo da se javite učiteljici putem maila: engleski.zrinus@gmail.com


Jasno nam je da u roditelji imaju mnogo obveza te da im nije jednostavno odrađivati i nastavu kod kuće s djecom. Stoga je ova stranica kreirana s idejom da učenici dobiju što veću samostalnost u korištenju radnih materijala, a roditeljima olakša otežana situacija u kojoj smo se svi našli.


U sljedećih nekoliko dana počet ćemo s postavljanjem materijala na stranice ovisno o potrebama pojedinih razrednih odjeljenja i epidemiološkoj situaciji.

Molimo za strpljenje i razumijevanje.


Toliko za početak. Čuvajte se i ostanite zdravi!

Teacher Marinela


94 views1 comment
Post: Blog2_Post
bottom of page